O nama

U Srbiji i svetu postoje sve veće potrebe za računarskim stručnjacima svih nivoa kvalifikacija. ZATO SMO MI TU!

Visoka škola akademskih studija “Dositej”– smer Informatika, u sastavu Akademije Dositej zajedno sa privredom i drugim ustanovama i institucijama je pokrenuo projekat Informacioni sistemi.

Cilj projekta je stvaranje kontinuiranog pocesa obuke ljudi u sferi Informacionih tehnologija. Zajedno sa obrazovnom ustanovom – Visokom školom akademskih studija “Dositej”, stvaraju se realne pretpostavke za dualno obrazovanje.

Informacioni sistemi – Akademija Dositej je obezbedila svojim polaznicima izvanredne uslove za kvalitetno studiranje, vrhunske profesore i stručnjake iz oblasti informatike i jedinstven program studiranja. Prednosti studiranja na Fakultetu za IT su primena najsavremenijih metoda rada u nastavi, koje studentima daju preduslaov dobrog zaposlenja bilo gde u svetu.

Studentima se pruža  mogućnost da u skladu sa svojim preferencijama i ostvarenim uspehom  na studijama obavljaju praksu u domaćim i stranim kompanijama i javnim ustanovama. Najbolji način za primenu svog znanja i sticanje radnog iskustva svakako je praksa, jer je to prilika da se preporučite poslodavcu, izdvojite i na vreme prepoznate koja Vam karijera odgovara i da na taj nacin trasirate svoj dalji karijerni put.

INFORMACIONI SISTEMI – AKADEMIJA DOSITEJ

VAŠA ULAZNICA ZA SIGURNU BUDUĆNOST